Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.12104/82364| Title: | CALIDAD SANITARIA DE LA LONGANIZA Y CHORIZO ARTESANAL QUE SE COMERCIALIZA EN LA REGIÓN ALTOS SUR DEL ESTADO DE JALISCO |
| Author: | Covarrubia Gutierrez, Stephanie Noemi |
| Advisor/Thesis Advisor: | Cardona López, Marco Antonio Navarro Villarruel, Claudia Luz Ceja Farias, Tania Karina |
| Keywords: | Calidad Sanitaria;Longaniza;Chorizo;Artesanal;Region Altos Sur;Estado Jalisco |
| Publisher: | Biblioteca Digital wdg.biblio Universidad de Guadalajara |
| Abstract: | El objetivo de este estudio fue determinar la calidad sanitaria de la longaniza y el chorizo artesanal que se comercializa en la región Altos Sur del Estado de Jalisco. |
| URI: | https://hdl.handle.net/20.500.12104/82364 https://wdg.biblio.udg.mx |
| metadata.dc.degree.name: | LICENCIATURA QUIMICO FARMACEUTICO BIOLOGO |
| Appears in Collections: | CUCIENEGA |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| LCUCIENEGA10012FT.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.