Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/34062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOrtega Ortíz, José Gabriel
dc.date.accessioned2015-09-09T18:03:42Z-
dc.date.available2015-09-09T18:03:42Z-
dc.date.submitted1994
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/34062-
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.language.isospa
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.titleEstudio Bioquímico para la Determinación de Nutrientes en Derivados de Frijol de Soya, Comparados con Carne y Leche de Origen Animal
dc.typeTesis de Licenciatura
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderOrtega Ortíz, José Gabriel
dc.type.conacytbachelorThesis-
dc.degree.nameLICENCIATURA EN MEDICINA-
dc.degree.departmentCUCS-
dc.degree.grantorUniversidad en Guadalajara-
dc.degree.creatorLICENCIADO EN MEDICINA-
Appears in Collections:CUCS

Files in This Item:
File SizeFormat 
LCUCS00845.pdf
Restricted Access
653.57 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.